Rak:Znak koji je u stanju da uradi bas sve za one koje najvise voli!

Rak:Znak koji je u stanju da uradi bas sve za one koje najvise voli!

2024-03-06 0 By Admin

Rak. Ovo je znak koji ima ono nesto, znak koji je napravljen od ljubavi i koji zivi da bi voleo i bio voljen.

 

Rak je znak koji ima divnu dusu. Znak koji zna sta hoce i koji nikada ne odustaje od onog sto naumi. Moramo da kazemo da je rak osoba koja je spremna da se bori za ono sto naumi.  Imajte na umu da je osoba rodjena u ovom znaku  neko ko ume da voli i neko ko ume i zna da prasta. Kada zavoli, rak daje sve od sebe ali je znak koji je spreman da istraje u svemu sto naumi.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imajte na umu da je ovo osoba koja zna sta zeli ali je vrlo vazno da kazemo da nikada ovaj znak nece graditi srecu na tudjim suzama. No, retko ce kada i da odustane od onog sto naumi sto je takodje jako vazno da kazemo.

Rak je neko ko uziva u tome da voli i da usreci one do kojih mu je stalo. Njemu je sve lako kada je tudja sreca u pitanju jer nema toga sto nece biti u stanju da uradi kada voli. Njegovo srce je veliko i zna da prasta, da tolerise, da daje drugu, trecu, petu sansu… No, kada odustane, kada odluci da ode, ovo je osoba koju nista ne moze da vrati. To je ono sto moramo da kazemo. Rak je neko ko ce biti spreman da istraje u svemu sto naumi ali je vazno da znate da je ovo osoba koja je odana, i osoba koja ne gradi srecu na tudjim suzama.

Kada pricamo o ljubavi, moramo da kazemo  da mu je emocija jako vazna. No, nema nimalo sumnje da je neko ko nikada nece narusavati tudju srecu. Ukratko, rak je neko kome je vazno  da ne radi drugima ono sto ne bi zeleo da neko uradi njemu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2