Vodolija i Bik:Ako treba,ici ce glavom kroz zid,ali ce biti po njihovom!

Vodolija i Bik:Ako treba,ici ce glavom kroz zid,ali ce biti po njihovom!

2024-03-06 0 By Admin

Danas vam pricamo o biku i o vodoliji. Prava je istina da je tesko sa ova dva znaka zodijaka, ali onoliko koliko je tesko, toliko je i lepo.

 

 BIK

Znak koji ne zna za prepreke. Znak koji zapravo za njih i ne mari. On ide glavom kroz zid. Kada nesto naumi naci ce nacina da se izbori za to i to je ono sto je vaznije od svega. Ovo je osoba koja je uvek tu za one do kojih joj je stalo.Ali bas kao sto ume jako mnogo da trpi i tolerise, tako ume i da se okrene i ode. I to je ono sto je najvaznije od svega. Moramo da kazemo da je ovo neko ko zna sta zeli i neko ko ume i zna da se izbori da to i dobije. Ali, isto tako, moramo da kazemo da je bik jako posten i da on bas nikada ne gradi svoju srecu na tudjim suzama.

Veruje u karmu. Veruje u to da svako na svetu pre ili kasnije dobije ono sto zeli i ono sto zasluzuje i to je velika istina.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Bik je znak koji ce biti u stanju da prodje glavom kroz zid kada nesto pozeli i to je najveca moguca istina. Ali moramo reci i da je ovo neko ko ne igra dvolicno i ko nema razloga da se plasi karme. Zapravo je najveca moguca istina to da je bik osoba koja za pravu ljubav cini bas sve sto moze, ali da, isto tako, ume da istraje u onome sto naumi. Imati bika kraj sebe znaci imati nekoga ko ce voleti iskreno, ali i nekoga cija ljubav moze da se pretvori u mrznju. Mnogo toga je do drugih ljudi, jer se bik ponasa prema njima onako kako bi voleo da se drugi ponasaju prema njemu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2