Horoskop ljubavne karme do 20.marta za sve zodijake!

Horoskop ljubavne karme do 20.marta za sve zodijake!

2024-03-08 0 By Admin

Horoskop ljubavne karme za sve zodijake govori da karma nece biti na strani svih zodijaka do  dvadesetog marta!

OVAN

Planovi karme su veliki za vas. Nezno volite jednu osobu i pokusavate na svaki nacin da joj to  pokazete. Za sada ne reaguje na vase simpatije, ali budite uporni. Vasa osecanja ce budu jaca iz dana u dan, a ona ce popustiti cim vam se sretnu pogledi.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Pokazite da cete biti vredni paznje u ocima jedne osobe. Do sada ste to cinili na pogresan nacin. Ljubav vam i dalje nece biti jaca strana. Ali ako vam je stalo do jedne osobe, morate se potruditi. Slede planovi karme i zvezda.

 

BLIZANCI

Nece vam se radovati niko kao jedna odredjena osoba. Nece vam biti jasno zbog cega, ali biste se mogli zapitati. Na vama je da resite dilemu i dobro razmotrite sta dobijate, a sta gubite.Na pomolu lepe stvari.

 

RAK

Kako god, karma je na vasoj strani, pa ce biti i u narednom periodu. Sami ste se izborili za to, jer ste vredni i strpljivi neverovatno. Suvise se trudite u svemu i suvise se zalazete za sve oko sebe. Karme ce vas nagraditi emotivnom srecom.

 

LAV

Kuda idu ljudi kao vi, vreme je da sada znate i da odredite svoj pravac. Jedino sto vas karma upucuje jeste to da morate da znate sta tacno zelite. Neku ste vezu prokockali sto niste znali da tolerisete neke stvari.

 

DEVICA

U narednom periodu zelite da izrazite sto vise paznje i ljubavi prema svima. Nece biti kao ranije, no samo po zasluzi. Vreme je da se nekim osobama vrati milo za drago. Svakako ce im karma vratiti za sve, a vi gledajte da vama bude dobro.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2