Subota,nedelja,ponedeljak:Vaga caruje,Ovan bi da ispravi greske,Bik se nervira zbog besparice…

Subota,nedelja,ponedeljak:Vaga caruje,Ovan bi da ispravi greske,Bik se nervira zbog besparice…

2024-03-08 0 By Admin

Neko caruje, neko se nervira, a neki bi da isprave svoje greske… U svakom slucaju, vladace razlicita raspolozenja tokom naredna tri dana…

 

OVAN

Svesni ste da ste pogresili kod jedne osobe i rado biste da ispravite greske. U momentu niste bili svesni dali gresite iline. Sada vam je jasno da ste pogresno postupili. Ucinite nesto i trazite  sansu da popravite ono sto mozete.

 

BIK

Nikako da vam se dese neke bolje prilike, ili vam se samo cini. I ovih dana vas hvata nervoza i besparica.Ne vredi samo da  pokazujete nervozu jer stetite i sebi i drugima.  Ucinite nesto konkretno da popravite stvari.

 

BLIZANCI

Nije vam bas najbolje, ali se trudite da to ne pokazete. Uglavnom i necete da pokazete svoja prava osecanja.Pravo je pitanje zasto, jer jedna osoba bas ceka da se izjasnite. Budite otvoreni i iskreni, sa njom mozete sve podeliti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Nije da ste nezadovoljni, ali u sustini niste dobro. Krijete od svih da se osecate lose, kao i da vas boli ponasanje pojedinih osoba. One  mozda misle da vam je sve potaman, a zaboravljaju svoje ishitrene reci. Reci koje bole.

 

LAV

Radujte se boljim stvarima koje vam slede uskoro. Jedan neobiocan susret ce da ucini da vam se menja ceo svet. Vreme je da znate sta vas  ceka i da vase srce zivi u lepim nadama. Mozda sve budu vezane za jedan lik.

 

DEVICA

Osecate pritisak od jedne osobe jer vrsi na vas veliki uticaj. Ona zeli da sve cinite onako kako ona kaze. Vama to smeta, ali joj jos niste dali do znanja. Vreme je  da joj jasno kazete da necete ciniti kako ona zeli,  i da vam se ne mesa u zivot i odluke.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2