Horoskop ljubavne karme do 20.marta za sve zodijake!

Horoskop ljubavne karme do 20.marta za sve zodijake!

2024-03-08 0 By Admin

VAGA

Bice ovo dani u kojima cete pokusavati da resite vazne stvari. Prvo svoj status i poziciju koja vas  trenutno brine. Saberite se i resite se na odluke koje morate doneti. Bilo voljno ili nevoljno, karma vam savetuje da ucinite odlucujuci korak.

 

SKORPIJA

Vasa ljubav nece biti pod zastitom karme, ali stvari se uskoro menjaju na bolje. I sami cete biti iznenadjeni velikim obrtom stvari koji sledi. Radujte se novim koracima jer vas vode u srce jedne lepe osobe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Kada se rese stvari  u vasu korist, budite zahvalni karmi. Ona je skoro uvek uz vas i pomaze da nemoguce, postane moguce. Verujte da vam nece odoleti osoba koja vas je do juce ignorisala. Za oboje sledi ljubav na cudjenje mnogih oko vas.

 

JARAC

Budite zadovoljni onim sto vas ceka i postacete srecan covek. Srecom, vi ste skromna osoba i vreme je da joj se radujete. Vasa ljubav ce biti dokaz da nikada nije kasno za  drugu sansu. I vi cete uciniti sve da je iskoristite kod nekoga.

 

VODOLIJA

Karma vas je upozorila da se ne igrate sa osecanjima jednog blizanca. U zadnje vreme misli da ste sebicni, dok on sve cini za vasu ljubav. Nemojte da mislite samo na sebe, ma koliko da vam je tesko. On to ne zasluzuje!

 

RIBE

Sredite se i gledajte da vam se posrerci ovih dana. Imate sve uslove koji vam se pruzaju, pa na svaku sansu gledajte kao na nagradu karme. Upravo cete imati sansu kod jednog jarca koji vas dugo posmatra.

Stranice: 1 2