Subota,nedelja,ponedeljak:Vaga caruje,Ovan bi da ispravi greske,Bik se nervira zbog besparice…

Subota,nedelja,ponedeljak:Vaga caruje,Ovan bi da ispravi greske,Bik se nervira zbog besparice…

2024-03-08 0 By Admin

 

VAGA

Niste svesni da ste carica i da zbog nekih stvari mozete da carujete. Nesto vam se posrecilo i budite spremni da uzivate. Pred vama su lepi dani, ali cete ova tri dana posebno da uzivate. Radujte se jer cete imati dobar povod.

 

SKORPIJA

Nije vam bas sve po meri i kako treba, ali morate biti strpljivi. Pokazite da vam je jasno da morate da imate veru. Moracete cvrsto verovati da vas cekaju neka iznenadjenja. I da se zna, ne mora sve biti onako kako biste vi zeleli da bude.

 

JARAC

Niste ni svesni da vas ceka prijatno iznenadjenje. Pa kada jos bude od one osobe koja vam je zapala za oko! Tek ce da usledi vasa sreca kada vam pokaze da joj je stalo do vas. Ovih dana biste mogli otpoceti svoju ljubavnu  pricu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Gledajte da sve bude onako kako je najbolje za sve. Ono sto resavate neka podrzi i drugo misljenje. Vama se cini nesto kao dobro resenje, ali ne znaci da ce se dopasti i doticnoj osobi. Usaglasite svoja misljenja.

 

RIBE

Budite odlucni da znate sta vam sve treba za srecu i sta vam cini srecu. Da li je to nesto materijalne vrednosti ili samo osmeh jedne osobe? Vi se nadate da je bar njoj jasno da vam samo treba njen osmeh, i osim vasa dva srca da se vole, nista drugo.

Stranice: 1 2