U narednim danima:Cak tri znaka moraju biti spremni na iznenadjenja sudbine!

U narednim danima:Cak tri znaka moraju biti spremni na iznenadjenja sudbine!

2024-03-08 0 By Admin

   RIBE

Vrlo je vazno da kazemo da imate na umu da karma dolazi na naplatu.  Ako ste sada u vezi treba da se zapitate da li je to ono pravo,jer je vrlo moguce da voljena osoba  sada razmislja o prosidbi… O zajednickom zivotu.  Naravno da ne treba nikome da date laznu nadu. Da je bitno da o svemu dobro razmislite, ali ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da morate reci istinu, ma kakva onda da bila.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ribe koje su se u proslosti sa nekim  na neki nacin poigrale,  i nekome slomile srce, ce u danima koji su pred nama  da zazale zbog toga. Sve sto ste vi uradili nekome, bice vraceno istom merom. Postoji karma,  i svako od nas pre ili kasnije bude nagradjen ili kaznjen zbog svojih grehova,i imajte na umu da slede dani kada dela dolaze na naplatu.

Vazno je da kazemo da ce mnoge ribe u danima koji slede  konacno dobiti ljubav o kakvoj su do sada samo mastale. Sa druge strane, sledi period i kada cete na polju karijere biti srecni i kada ce vam mnogo toga ici od ruke.

Moramo da dodamo da cete u narednim danima imati i sansu da se uverite  u neciju ljubav…  Ali i biti iznenadjeni kada saznate da neko iz vase blizine prema vama gaji posebne emocije. Razmislite o tome da li ste spremni da toj osobi date priliku ali ono sto morate imati na umu jeste da je ona iskrena. Ovo su  dani kada bi ste trebali da ucinite onako kako vam nalaze vas razum…  Bar u slucaju da  je vase srce slobodno.

 

STRELAC

Vi ste znak koji nema razloga za brigu.  Dakle u bliskoj buducnosti ce doci do toga da konacno budete nagradjeni na pravi nacin za vasa dobra dela.  Bili ste i ostali znak koji je uvek pokusavao da se nadje onima koje voli.

Da pomogne, da ucini, da bude podrska, oslonac, rame za plakanje. Sada su konacno pred vama dani kada ce sve biti moguce, i kada cete za svoju dobrotu biti nagradjeni na pravi nacin.  Znajte da je cinjenica da ste jednom raku toliko vazni da bi sve ucinio za vas i vasu ljubav.

No, krenuce vam i na polju posla. Kad neko cini dobro, onda mu se dobrim i vrati.

Stranice: 1 2