Slede nevidjena cuda ovom zodijaku,dok Raku i Lavu ponos ne da mira,a Skorpija masta o zabranjenoj ljubavi!

Slede nevidjena cuda ovom zodijaku,dok Raku i Lavu ponos ne da mira,a Skorpija masta o zabranjenoj ljubavi!

2024-03-14 0 By Admin

Slede  nevidjena cuda ovom zodijaku, dok neki mastaju o zabranjenoj ljubavi, a  ovima ponos ne da mira…

OVAN

Vreme je da budete odlucni  i da shvatite sta vas jedna osoba navraca. Slede desavanja koja ne ocekujete. Rado bi vam nametnula svoju volju i vreme je da budete odlucni. Od vas se ocekuje da budete snazni da se suprostavite i da budete onaj ko ce da sledi svoju volju. Svoju volju, ne tudju!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Niko vas ne moze saterati u cosak da vam namece svoju volju. To ne dozvoljavate ni onim najblizim, ali cete sada uciniti presedan. Za vasu sredinu slede nevidjena cuda jer cete se zaljubiti i ljubav ce vas promeniti da nece moci da veruju.

 

BLIZANCI

Konacno cete se pomiriti sa cinjenicom koja nije prijatna. Morate da prihvatite da jednu osobu ne mozete promeniti. Kako god da se postavite, njoj ne odgovara. Okrenite se od nje i pustite je da cini kako joj volja. Vreme je da shvati  da gresi. Slede dani za promene.

RAK

Suvise ste ponosni i vas ponos vam ne da mira. Kada biste mogli da nastupate drugacije, sve bi i bilo drugacije. Mozda biste mogli da popustite  i da bar malo budete razumniji. Zasto svoj ponos stavljate ispred ljubavi?

 

LAV

Suvise povuceni u sebe, tuzni i usamljeni, branite se ponosom. Jedno lice vam je u srcu i samo je ono u svakoj vasoj misli. Cak i da vam ponos dozvoli da pokazete osecanja, ne da vam situacija u kojoj ste.

 

DEVICA

Imate odredjene zelje i gledate po svaku cenu da ih ostvarite. Zato cete biti mudri da idete napred i povlacite mudre poteze. Vase bi srce da zakuca sa vise elana kada je u pitanju jedan lik, ali cekate neki mali signal.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2