Suze,slomljeno srce i najveca bol ikada:Ovi zodijaci moraju prihvatiti bolnu istinu!

Suze,slomljeno srce i najveca bol ikada:Ovi zodijaci moraju prihvatiti bolnu istinu!

2024-03-15 0 By Admin

VAGA

Suze koje ce vam peci obraze  nece biti nikako zasluzene. Bice zbog velikog razocarenja koje  ce obeleziti ovaj period. Kako ste samo bili spremni da se zakunete u vernost osobe koja ce vas izdati.Istina koju cete morati da prihvatite bice bolna, ali za vas lekovita. Otkricete nesto vrlo vazno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Niste se jos oporavili od davnih desavanja i jos ste nekako sputani. Vreme je da budete mnogo slobodniji i opusteniji. Svoj horoskop tuge vec ste imali, kao i suze za posledicu.Vreme je da se oporavite od bolesti zvane proslost i da krenete u susret novoj ljubavi.

 

STRELAC

Sve i da ste bolni zbog onog sto se zbilo, zakleli ste se ici napred. Vreme je za nove stvari, nove ljubavi i nove korake. Vreme je da jedna  riba postane vasa buduca ljubav. I da joj date sansu da bude vasa najsvetlija tacka u vasem zivotu. Ako je niste pre trazili, sada je red da je nadjete.

 

JARAC

Sta reci za vase situacije koje ste vec imali i one koje vam slede? Jedno je vazno, a to je da cete se  izdici iz pepela tuge i da cete krenuti napred. Oporavak ce vam doneti  jedno nezno lice uokvireno toplim smedjim ocima. I taj pogled ce vam uliti  nadu da za vasu srecu  ima sanse.

 

VODOLIJA

Sta ste sve ucinili za neke, i sta jos uvek cinite! Ako nista drugo, vreme je da te osobe  naterate da to i priznaju! Neko treba da bude iskren i stavi ruku na srce, kako bi vam pokazao zahvalnost. Ako nema sluha za bar toliko da vam pruzi,i ne treba vam!

 

RIBE

Suze ce za vas da postanu proslost. Vreme je da jednom strelcu postanete prava ljubav na koju je dugo cekao.Verujte da vam sledi sreca i da cete mu postati najsvetlija tacka na  svetu. Jedno drugom cete biti  svetlo na kraju tunela.

Stranice: 1 2