Strelac i Ovan:Mozete da ih povredite,ali ne i da ih pobedite!

Strelac i Ovan:Mozete da ih povredite,ali ne i da ih pobedite!

2024-03-15 0 By Admin

 Postoji jedna velika slicnost izmedju osoba rodjenih u znaku ovna i u znaku strelca. Ta slicnost se odnosi na to sto znaju sta hoce i kako da to dobiju…

 

 OVAN

Znak koji ne ocekuje da mu bilo ko bilo sta pokloni. Znak koji je jak i snazan i koji ne ocekuje cudo. Dobro zna da je zivot tezak ali ovo je neko ko ume da se bori cak i onda kada mu je najteze. Nikada ne ostaje na dnu.  Mozete da ga povredite, mozete da mu slomite srce ali niko ne moze da ga pobedi.

Ovo je mozda jedini znak zodijaka koji je spreman da istraje u svemu sto naumi i u to nema nimalo sumnje. Zato sto je neko ko u zivotu ide uvek na sve ili nista i to je velika istina. Ali, isto tako moramo da kazemo da je ovan neko ko ne gradi svoju srecu na tudjim suzama. Da je ovo neko ko se ponasa prema ljudima onako kako zeli da se oni ponasaju prema njemu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Za ovna vazi pravilo da mozete da ga povredite ali ne i da ga pobedite. Zapravo je ovo znak koji retko kada place i retko kada ocajava. Pred ljudima. Ali, naravno, u svojoj samoci, u svoja cetiri zida, ovo je znak koji moze potpuno da se slomi…A onda da se ponasa kao da zapravo nista nije ni bilo.

Dobro zna da zivot nije bajka pa ne ocekuje da se njegovi problemi rese tek tako. Ne ceka da mu se desi cudo vec se sam bori da dobije ono sto zeli. Ovan je znak koji moze mnogima da posluzi kao primer.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2