Naredna tri dana:Blizance prati sreca,Lavovi ce uzivati,Devicu ce zaboleti istina…

Naredna tri dana:Blizance prati sreca,Lavovi ce uzivati,Devicu ce zaboleti istina…

2024-03-16 0 By Admin

Tokom naredna tri dana saznajte sta vas ceka,pocev od srece, kajanja, bolnih istina…

OVAN

Naredna tri dana donose promene. Znacete sta hocete i koji vam je cilj, i ici cete za njima. Vreme je da se uzdate samo u sebe, i ocekujete da cete uspeti. Bice ovo lepi dani za vas jer cete u necemu uspeti. Vreme je da verujete u sebe i svoje korake.

 

BIK

Bicete malo drugaciji u odnosu na prethodne dane. Vreme je da se radujete sto je tako jer cete konacno da se malo oraspolozite. Jedan duzi telefonski razgovor dace vam krila. I oseticete da vas je krenulo i da vas tek ceka sreca.

 

BLIZANCI

I dalje cete biti vedri i raspolozeni, jer vas prati sreca. I dalje ce da bude na vasoj strani. Pratice vas vedro raspolozenje i bicete u lepome drustvu. Posebno ce vas zanima ti odredjena osoba u tom drustvu,jer je bacila oko na vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Mozda vam se bas ovih dana lomi sreca preko reci odredjene osobe. Vreme je da budete spremni da je ubedite da ste za nju rodjeni. Pokazite svoja osecanja i dokazite pred svima da ce vasa osecanja da budu obostrana.

 

LAV

Vasa sreca mora da se ucvrsti i da vodi ka nekom cilju. Mada cete uzivati ovih dana, verujte da nije sve u tome. Vreme je da odlucite nesto konkretno i da cinite konkretne korake. Umesto obicne kratke emotivne veze, da stvarate trajnu vezu.

 

DEVICA

Iznenada  cete cuti nesto sto ce vas sokirati. Bice to proverena informacija koja ce vas zaboleti do dna duse. Istina koja ce vas zaboleti dotace vase nezno srce, ali se morate odupreti. Morate napred, makar i tesko! Naredna tri dana donose iznenadjenja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2