Naredna tri dana:Blizance prati sreca,Lavovi ce uzivati,Devicu ce zaboleti istina…

Naredna tri dana:Blizance prati sreca,Lavovi ce uzivati,Devicu ce zaboleti istina…

2024-03-16 0 By Admin

VAGA

Srce vam ide napred a razum nekako kasni za njime. Ovih dana morate da nadjete neki balans izmedju srca i razuma. Neke cinjenice nisu bas zabrinjavajuce, ali bi kasnije mogle da postanu.  Zato budite oprezni sta cinite.

 

SKORPIJA

Imate na umu da sve mora da bude onako kako vi zelite. Ipak nece sve da bude po vasem uvek, kako ste i navikli. Vasa osecanja moraju da budu  snazna, ali vasa volja mora da ispostuje i drugu stranu.

 

STRELAC

Kada se okrenete u smeru  jednih toplih ociju, i vas ce zivot da bude lepsi. Bas ovih dana sledi taj susret. Naci cete se oci u oci i taj ce pogled da pokaze da je to fatalna ljubav. Volecete i bicete voljeni!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Zasto vas prate necije oci, a da ne zelite da se osvrnete malo oko sebe? Zar nije ocigledno da vas ta osoba prati kao senka. Ukazite joj paznju jer ce vas sa njom pogledati sreca. Voli vas odavno, a vi se pravite hladni i ravnodusni.

 

VODOLIJA

Ne znate da vas neko zeli za prijatelja, ako ne i za partnera. Bilo kako bilo, vreme je da se samo nadje u vasoj blizini. Prati vas kao senka, cini sve da budete nasmejani, pomaze vamu svemu. Vreme je da se upitate zasto, i da shvatirte da to cini zato jer vas voli.

 

RIBE

Pokazite vise paznje prema jednom jarcu. Vec duze vreme vas gleda, a vi samo trcite za obavezama. Odahnite malo, cinite  nesto da date sebi malo predaha. On zeli da mu podarite bar sitne znake paznje.

 

Stranice: 1 2