Ovan i Lav:Vatreni zodijaci koji su jaci od svega!

Ovan i Lav:Vatreni zodijaci koji su jaci od svega!

2024-03-17 0 By Admin

 LAV

Vatreni zodijak koji tacno zna sta je ono sto hoce. Znak koji je svestan toga koliko vredi i koji ce biti u stanju da se izbori za ono do cega mu je stalo ma koliko da mu bilo tesko.

Velika je istina da je lav neko ko zna da je zivot tezak ali on je jak i snazan i jako borben. Kada svi odustaju ovo je neko ko nadje nacina da se izbori za svoje zelje. Moramo da kazemo da je ovo osoba koja ume da se snadje i da  bude mnogima za primer. Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati i nekoga ko ce cuvati tudje tajne i voleti iskreno jer je to jedino sto ume, sto zna i sto moze.

Mora se reci da je lav neko ko cini sve za osobu koju voli pa u skladu sa tim ovo je osoba koja ce biti spremna da ide na sve ili nista. Ali, isto tako, lav je neko ko je posten i ko ne gradi svoju srecu na tudjim suzama. Prosto receno, ovo je osoba koja ce naci nacina da uspe u svemu sto naumi ali na lep i posten nacin.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

I dok svi odustaju i kukaju kada im je tesko i kada pate, ovo je znak koji ce u svom srcu naci snagu da bude najjaci onda kada mu je najteze. On ima ono nesto sto ga razlikuje od svih. Jer je cist dokaz da postoje osobe koje ljubav vodi kroz zivot.

Stranice: 1 2