Skorpija i Strelac:Njihova ljubav je pravi dar od Boga!

Skorpija i Strelac:Njihova ljubav je pravi dar od Boga!

2024-03-17 0 By Admin

Postoji jedna velika istina kada pricamo o znaku skorpije ili strelca.Ovo su ljudi za primer.

 

SKORPIJA

Znak koji sve cini za one koje voli. Znak koji ima divnu dusu i kome je ljubav centar sveta. Jasno je da je jako malo onih koje skorpija voli ali upravo zato sto ih je malo to i jeste ljubav koja je samo za pozeleti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je skorpija neko ko ume da cuva tajne bolje nego bilo ko na svetu. Kada se zaljubi skorpija ce za voljenu osobu da uradi bas sve na svetu ali ce isto to ocekivati i od nje. Ovo nije znak kojeg sitnice cine srecnim, bar ne kada je ljubav u pitanju. Zapravo moramo da kazemo da je ovo znak koji ume da se bori za ono sto hoce i u skladu sa tim, skorpija je znak koji je za primer.

Blago onima koji imaju srecu da ih  voli skorpija jer samim tim imaju nekoga ko ce im biti oslonac i podrska i pravo rame za plakanje.Zivot nije lak ali je uz ljubav osobe rodjene u ovom znaku sve nekako lakse podneti i prihvatiti i to je najveca moguca istina.

Dalje moramo da kazemo da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko zna sta zeli i ko ume da se bori za ono do cega mu je stalo. Dakle, ovo je i prijatelj za pozeleti, a ne samo partner. Cuva tajne bolje nego bilo ko na svetu i to je najveca istina kada je skorpija u pitanju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2