Skorpija i Strelac:Njihova ljubav je pravi dar od Boga!

Skorpija i Strelac:Njihova ljubav je pravi dar od Boga!

2024-03-17 0 By Admin

STRELAC

Onaj ko ima osobu rodjenu u ovom znaku kraj sebe nikada nece biti sam.  Strelac je neko ko ume da se bori za ono sto hoce, a posebno za ljubav onih do kojih mu je stalo. Vazno je da kazemo da je ovo znak koji je spreman da istraje u svemu sto hoce. Zivot je jedan i on ume i zna da uziva  u svemu sto sledi. Ali jako je vzano da kazemo da je ovo neko ko za pravu ljubav sve cini. On je andjeo cuvar onih koje voli i to je najveca moguca istina. Kada se zaljubi za tu osobu cini sve ali moramo da kazemo da isto to ocekuje da dobije i zauzvrat. On nije osoba koja ce ocajavati kada mu je najteze vec ona koja ce dati sve od sebe da iz svakog problema izadje jos jaci. Strelac je jedan veliki pobednik i osoba koja ume da bude najjaca onda kada ga najvise boli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

I za kraj moramo da kazemo da je ovo znak koji je poseban jer mu je srce vece od neba. Volece divno, iskreno, od srca, bice spreman da se izbori za sve ono sto naumi.

No, izvesno je da je ovo osoba koja ce svima oko sebe dokazati koliko je predana onome sto zeli. Ali, strelac nikada nece prevariti, nece graditi svoju srecu na tudjim suzama. Posten je i iskren u svemu sto naumi. I osoba koja moze da posluzi kao primer.

Stranice: 1 2