U narednoj sedmici slede srecna desavanja, jednom znaku predivno iznenadjenje!

U narednoj sedmici slede srecna desavanja, jednom znaku predivno iznenadjenje!

2024-03-17 0 By Admin

VAGA

U narednoj sedmici vam slede ceste promene raspolozenja.Od vas ce zavisiti kako cete se poneti prema jednoj skorpiji.Vi joj se jako svidjate i nemojte joj zameriti sto ce vam se stalno nalaziti u blizini. Postace senka sto vas prati pa joj ukazite sansu.

 

SKORPIJA

Svidja vam se jedna vaga i vasa je zelja da se  nametnete bilo kako.Zato ste joj kao senka koja joj je za petama stalno.Samo od vas ce da zavisi kako cete se poneti prema njoj.Pokazite se spremnom da uzvratite jednom zaljubljenom srcu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Prate vas velike obaveze koje morate da ispunjavate i ne smete ih zapostaviti.Mada vas sa jedne strane vuku poslovi, sa druge ce vas strane vuci jedne oci.Bice to oci jedne osobe koja ce doneti svetlo u vas tmuran zivot. Slede vam prelepa desavanja.

 

JARAC

Zaljubljenost u jednu ribu povuce vas na stranu i odvesti od vasih obaveza.Tako cete svoje obaveze zapostaviti i nagomilati. Iduci za  onom za kojom vam kuca srce, vi cete morati da trpite niz kritika na vas racun.Znate da ste krivi i bolje je da se strpite i ocutite na svaku rec.

 

VODOLIJA

Jasno da ste postali mogo emotivniji u zadnje vreme.Od vas se ceka da stegnete srce i da glavu podignete gore. Povredjeni ste, ali to ne znaci da ne osecate  da ste i sami gresili.Posebno kada je u pitanju vase emotivno polje.

 

RIBE

Zasluzili  ste na sve moguce nacine da vam se desavaju prelepe stvari.Vreme je da budete voljeni, da volite i da se borite za  ljubav svoga zivota.Vaznoje da cete se i dalje truditi da sve konce drzrte u svojim rukama.

Stranice: 1 2