Blizanci i Rak su znaci koji vole svim srcem, a njihov odlazak boli najjace!

Blizanci i Rak su znaci koji vole svim srcem, a njihov odlazak boli najjace!

2024-03-22 0 By Admin

Blizanci i rak su znaci cija ljubav nema rok trajanja ali koji znaju kada je vreme da nekome okrenu ledja i odu…

 

 BLIZANCI

Znak koji voli svim srcem. Ne postoji niko slican njemu jer je ovo neko ko ume da  se preda kao niko na svetu. Ovo je znak kojem je jako vazno da ima kraj sebe prave ljude. Kada se zaljubi blizanac ce za voljenu osobu da uradi sve na svetu. Ovo je znak koji jako cesto rano stupa u bracne vode zato sto mu je ljubav jako vazna. Niko ne ume da voli kao on ali isto tako…Njegova mrznja je nesto sto niko na svetu ne zeli. Blizanci dok vole, vole do kraja, ali kada odu to je kraj, tu nema izvini, ni oprosti, tu nema nove sanse ni prastanja.

Moramo da kazemo da su blizanci osobe koje vole iznad svega ali koje su spremne da istraju u onome sto naume. Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati nekoga ko ce dati sve od sebe za one koje voli. To je jako vazno da kazemo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Blizanci su znak koji ide ka svom cilju bas uvek i voli kao retko ko na svetu. Ali kada ga povredite i kada mu slomite srce ovo ce biti znak koji ce vratiti ko zna koliko puta jace. Ovo je znak koji zna sta  zeli i ne odustaje od onog sto hoce, ali nikada ne gradi svoju srecu na necijim suzama. To nije njegov stil. Voli srcem ali je najposteniji.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2