25.mart je noc Punog Meseca u Vagi: Zamislite zelju i saznajte kome ce se ostvariti!

25.mart je noc Punog Meseca u Vagi: Zamislite zelju i saznajte kome ce se ostvariti!

2024-03-24 0 By Admin

U noci Punog Meseca koja je 25.marta, zamislite zelju i saznajte kome ce da se ostvari!

OVAN

Vreme je da budete odlucni i znate sta vam je ciniti. Neko zeli da mu budete blizu, pa ucinite korak prema njemu. Pokazite da znate sta hocete i sta je ono sto zelite.  Zamislite zelju i  saznajte da li ce vam se ostvariti. Noc punog Meseca vam obecava mnogo toga.

 

BIK

Necete se znati snaci u odredjenim okolnostima. I od vas se ceka da pokazete smelost i hrabrost odlucivanja. Na neke okolnosti morate biti imuni i pokazati da cete se pokazati jacim nego sto jeste. Vreme je da pomracenje dozivi kraj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa sreca ce da bude na ispitu, jer nesto cete jako pozeleti. Mozda cete biti u prilici da zamislite zelju u noci punog meseca. Vasa sreca je da cete pomisliti nesto moguce ostvarljivo. I makar sitna zelja, ali ostvarice vam se.

 

  RAK

Vasa situacija nece biti najbolja jer cete se lomiti. Od vas se ceka jedna znacajna odluka, a vi jos niste spremni da je donesete. Mozda je vreme da budete mnogo slobodniji da cinite nove korake. Do sada je trajalo pomracenje, od sada ce biti bolje.

 

LAV

Niko vam nije ravan i morate se znati snaci u svemu. Mozda ce ovi dani da budu da vas povedu nekim krivim putem. Vreme  je punog meseca i pokazite da cete se okrenuti ka onom koga volite. I da cete odrediti put.

 

DEVICA

Pomracenje koje traje za vas predugo, konacno je na kraju. Posto ste bliski sa jednom vagom, slede promene na bolje.Taman da se priblizite jednoj Vagi koja je pod uticajem punog Meseca. I njena dobra energija ce vam pomoci.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2