Blizanci i Rak su znaci koji vole svim srcem, a njihov odlazak boli najjace!

Blizanci i Rak su znaci koji vole svim srcem, a njihov odlazak boli najjace!

2024-03-22 0 By Admin

RAK

Ovo je znak kojem je ljubav jako vazna. Znak koji je spreman da se bori za ono sto hoce i nikada ne odustaje od onog sto zeli. Moramo da kazemo da je ovo osoba koja ima dusu za pozeleti. Osoba koja voli iskreno i koja je spremna da bude najjaca onda kada je najvise boli. Srcem radi sve.

Rak je znak koji je rodjen da usreci one koje voli i u to nema sumnje. Ljubav mu je vazna i nikada ne bi mogao da zivi bez emocija. Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je ovo neko ko je iskren i ko je rodjen da cini sve za one do kojih mu je stalo.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Rak ume da prasta kao niko na svetu ali zna kada je vreme da kaze da je kraj. Ovo je dobar covek ali nije naivna budala sa kojom bilo ko na svetu moze da se ponasa kako hoce. Rak je neko ko nadje nacina za ono sto naumi ali ne gradi svoju srecu na tudjim suzama. Cini se da nema nimalo sumnje da je rak cist dokaz da postoje osobe rodjene za ljubav ali i osobe koje mogu da okrenu ledja cak i ako vole najvise na svetu. Oni su dobri ljudi ali nisu naivne budale koje ce vam tolerisati laz i izdaju.

Oni su andjeli cuvari ali ne naivne osobe kojima ljubav zaslepi vid pa da ne vidi kada se neko sa njima igra. Imajte to na umu.

Stranice: 1 2