25.mart je noc Punog Meseca u Vagi: Zamislite zelju i saznajte kome ce se ostvariti!

25.mart je noc Punog Meseca u Vagi: Zamislite zelju i saznajte kome ce se ostvariti!

2024-03-24 0 By Admin

VAGA

Pun Mesec je u vasemznaku icinite sta vamje volja. Pomozite i onoj koja vas posmatra,tako sto cete je ohrabriti. Vasa ce zelja biti nova ljubva, a ona vam se upravo desava. Uz par vasih osmeha,sve ce da bude u zeljenom toku.

 

SKORPIJA

Bliski susret sa Vagom koja uziva velike privilegije, pomoci ce i vama. Vasa osecanja ce da rastu i konacno cete smeti da joj izjavite ljubav. Velike su vam sanse da ce to da bude nova, ali vasa trajna i stabilna veza.

 

STRELAC

Pomislili ste da biste mogli da upravljate svetom, jer vam se ostvaruje velika zelja. Budite oprezni i nemojte se mnogo zanositi. Mozda ste zavedeni, a taj zanos vam daje osecaj da ste voljeni. Budite vrlo oprezni da kasnije ne biste patili.

 

JARAC

Pomracenje zvezda je trajalo dugo i u vasem slucaju. Vreme je da pun Mesec otvori neke nove vidike za vas. Pred vama velike zamisli, nade i zelje, ali ce vas pokretati i dobra energije. Ne cekajte da se nesto desava, vec cinite !

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Vreme je da se vratite na staro i da nastavite zapocete teme. Tamo gde ste stali, bez vas je isto. Zato se licno potrudite na bolju stranu pozitivnog raspolozenja i novih zelja. Necete nista izgubiti ako ne pokusate.

 

RIBE

Morate da se drzite da od mira glava ne boli. Zato cete jos neko vreme da cutite i necete reagovati na greske partnera. Neka se upita zasto cutite, i da li spremate pomracenje vase veze, znajuci da nema opstanak.

Stranice: 1 2