Utorak, sreda, cetvrtak: Vodolija spremna da prasta, Bikovi ce shvatiti da su voljeni…

Utorak, sreda, cetvrtak: Vodolija spremna da prasta, Bikovi ce shvatiti da su voljeni…

2024-03-25 0 By Admin

Vodolija spremna da prasta, Bikovi ce shvatiti da su voljeni…

OVAN

Vreme je da znate da je ovo period u kojem cete moci sta hocete. Jednom recju, moci ce vam se sve sto pozelite jer ce vam zvezde biti naklonjene. Od vas se ocekuje da pokazete i zelje i prioritete.

 

BIK

Vreme je da konacno shvatite da ste voljeni. Niste verovali jednoj osobi, ali cete se uveriti u njena osecanja, ali i njenu odanost. To ce vam dati krila i vreme je da se osecate i srecno i zadovoljno.

 

BLIZANCI

Niste od onih koji se mnogo obaziru na druge, ali hocete. Ponasanje jedne osobe ce vas se ticati  i necete znati kako da se postavite. Nesto vam se desava u srcu i  morate priznati da je to zaljubljenost.

 

RAK

Vreme je da pokazete da ste vredni paznje jednoga jarca. On vas voli  odano i tajno, ali nikako da ga udostojite paznje. Budite spremni da odredite svoja osecanja i da odredite pravac u kojem idu.

 

LAV

Nije vam tesko da se okrenete novim nadama i da opet volite. Vreme je da se dese novi susreti i da znate sta vas ceka. Mozda se jedan susret  i desi pre no sto se vi nadate. Okrenite se napred i znajte da je buducnost u vasim koracima.

 

DEVICA

Trudite se da nekome priredite veliko iznenadjenje. Zelite da budete i inicijator svemu, a to znaci da ste za tu osobu iskreno vezani. Da bi ljubav zivela, mora i da se neguje. A vi cete za jednu osobu uciniti mnogo toga.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2