Utorak, sreda, cetvrtak: Vodolija spremna da prasta, Bikovi ce shvatiti da su voljeni…

Utorak, sreda, cetvrtak: Vodolija spremna da prasta, Bikovi ce shvatiti da su voljeni…

2024-03-25 0 By Admin

VAGA

U dilemi ste oko jedne odluke, ali necete biti dugo. Ne da jos ne biste razmisljali sta da odlucite, vec nemate vremena. Neko vec dugo ceka na to da se izjasnite i pokazete i zelje i planove. I vise necete moci da odlazete.

 

SKORPIJA

Od vas se ceka da pokazete paznju onoj koja vas ceka. Vreme je da se izjasnite i tacno znate sta vam je ciniti. Gleda vas zaljubljenim ocima i vase srce moze da pokaze zainteresovanost za njena osecanja.

 

STRELAC

Budite spremni da znate sta vam je ciniti i sta je ono sto biste zeleli. Vasa osecanja ce se usmeriti ka osobi do koje vam je stalo. Nemojte da odustajete od osecanja koja vas vode ka njoj, vec se ohrabrite i pokazite ih.

 

JARAC

Tokom ovih dana, jedan ce vas rak, konacno primetiti. Odavno vas voli odano i tajno, ali niste  obracali paznju. Konacno je vreme da oboje shvatite da ste jedno za drugo. I da se ovde radi o obostranoj ljubavi.

 

VODOLIJA

Ovih dana cete da cinite bas sve, a to sve u ime ljubavi. Konacno ste spremni da prastate i da cinite bas sve sto bude do vas. Nekoga iskreno volite i jako vam je stalo do njega. Ucinicete sve ad se ostvari vasa ljubav.

 

RIBE

Napred i samo napred, tera vas i vase srce i vas razum. Niste neko ko se predaje, ali cete voleti onu za kojom kuca vase srce. Na prepreke se necete obazirati,vec cete biti spremni da ih pobedite i pregazite. Sve za ljubav jedne i jedine osobe koju volite.

Stranice: 1 2