Petak,subota,nedelja:Zavrsetak obaveza i pripreme za ludi provod!

Petak,subota,nedelja:Zavrsetak obaveza i pripreme za ludi provod!

2024-03-28 0 By Admin

Zavrsetak obaveza i pripreme za ludi provod su pred vama, pa iskoristite sve sanse da vam bude bolje…

OVAN

Zavrsetak obaveza je pred vama i pokazite sta vam je dalje ciniti. Radili ste mnogo i vreme je da i vi malo predahnete. Neko vas pokusava zavesti, pa zasto mu sada ne biste pruzili priliku?Vreme je za ludi provod.

 

BIK

Svejedno vam je koji je dan jer ste svakako neovisni u vremenu.Trenutno niste najraspolozeniji  jer je vasa pozicija slaba. Nalazite se u neizvesnoj situaciji gde cekate da se nesto vazno resi. Trenutno je vreme neprijatelj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

BLIZANCI

Mozda biste i vi u ludi provod kao i drugi, ali vam se ne da. Trenutno niste od onih koji uzivaju u zivotu. Imate velike brige ovih dana i muci vas situacija vezana za jednoga bika. Nikako da resite njegovo goruce pitanje od zivotnog znacaja.

 

RAK

Niste spremni da se radujete i da znate sta vam je ciniti dalje. Od vas se ocekuje da zavrsetak obaveza privedete kraju i da se posvetite drustvu i odmoru. Odredjeno drustvo bliznjih vas ceka na odredjenom mestu. pridruzite im se i ne oklevajte.

 

LAV

Vasa je sreca da ste svesni pitanja koja vas cekaju i da cete uciniti sve da ih resite. Mada su za vas neka nevezana direktno, ipak cete moci da ucinite mnogo. Neko od vas ocekuje da mu pomognete i bicete solidarni.

 

DEVICA

Vreme koje vas vodi napred ne da vam minuta odmora. Navikli ste da sve sija i da sve bude na svome mestu.Vreme je da se odmorite i da konacno date malo oduska sebi. Zato u provod jer vam moze biti ludi i nezaboravno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2