Petak,subota,nedelja:Zavrsetak obaveza i pripreme za ludi provod!

Petak,subota,nedelja:Zavrsetak obaveza i pripreme za ludi provod!

2024-03-28 0 By Admin

VAGA

Imate osecaj da se blizi nesto jako lepo i da vam slede bolji dani. Uskoro je zavrsetak vasih zadatih obaveza. Ako ste do sada i bili prezaposleni, sada je red da se odmarate. Ne moraju da se uvek odmaraju svi drugi, samo vi ne.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

U ocekivanju ste necega da se resi i da znate na cemu. Niste nista bolje mogli da pomislite, osim da se nista dobro ne sprema. Od vas se ceka da budete mnogo vise raspolozeni. Zasto ne biste malo u ludi provod da se odmorite.

 

STRELAC

Niko vas ne tera da se lomite od obaveza, ali ne znate drugacije. Jednostavno koristite svoje  mogucnosti i grabite svaku sansu koja vam se ukaze. Budite oprezni, jer ovih dana vam se ukazuje sansa za veliki i ludi provod.

 

JARAC

Niko vas ne moze sporeciti u uverenju da vas jedna osoba ne zasluzuje. I mada svi misle tako, vi se ipak nikako da pomirite sa time. Zaljubljeni ste preko mere, mada je to beznadezna ljubav. Ovih dana morate okrenuti novi list.

 

VODOLIJA

Osecate se neraspolozeno kao da vam je sve krenulo nizbrdo. Od vas zavise mnoge stvari i vreme je da znate na cemu ste. Morate se oraspoloziti i videti sta je uzrok vasoj nervozi i vasem neraspolozenju. Mozda jednostavno ovo nisu vasi dani!

 

RIBE

Niste spremni da se okrenete nekim boljim koracima jer ne zavisi sve od vas. Navikli ste da se uklapate u situaciju i da joj pratite sva desavanja. Vreme je da konacno nesto bude i na vasu korist. Zato cete imati povoda da se malo oraspolozite.

Stranice: 1 2