Subota,nedelja i ponedeljak:Tri dana za novac i ljubav za ove znakove!

Subota,nedelja i ponedeljak:Tri dana za novac i ljubav za ove znakove!

2024-03-29 0 By Admin

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da treba da razmislite o svemu. Da ce ovo biti dani kada vam se pruza prilika da promenite svoj zivot. Desice se jedan divan susret tokom naredna tri dana. Ta osoba bi mogla da vas promeni iz korena.

 

 SKORPIJA

Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. Slede vam dani za pravu ljubav. Razmislite o svemu i znajte da je jasno da postoji neko ko je sprema da  vam bude podrska. Sve ostalo je na vama, vazno je da budete iskreni i otvoreni prema onima koje volite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Samo ostanite ono sto jeste. Nemojte dozvoliti da vas bilo ko menja. Vi ste dobri  onima koji vas vole, takvi kakvi jeste. Svako ko zeli da je kraj vas, a da vas menja, ta osoba ne zasluzuje da vas ima. Neka ovo budu dani kada cete biti fokusirani na sebe.

 

 JARAC

Moramo reci da je vazno da znate da vas neko voli. Pred vama su dani za velika desavanja. Sledi vam prilika da se ostvarite na polju karijere. Jedan rak je iskren prema vama i voli vas vise nego sto mislite. Treba da znate da su iznenadjenja moguca.

 

 VODOLIJA

Ono sto je vrlo vazno da imate na umu jeste da su pred vama dani za velike promene. Postoji neko iz vase proslosti ko zeli da sa vama nastavi tamo gde je stao. Nemojte ocekivati cudo vec uzivajte u onome sto vec imate. Bice ovo sjajni dani.

 

RIBE

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Razmislite o tome. Neko je spreman da se bori za vas. Samo je na vama hocete li toj osobi dati priliku. Ali, da, cinjenica je da bi mogla da vas usreci. Razmislite  o svemu kako bi ste znali sta je ono sto tacno zelite.

Stranice: 1 2