Subota,nedelja i ponedeljak:Tri dana za novac i ljubav za ove znakove!

Subota,nedelja i ponedeljak:Tri dana za novac i ljubav za ove znakove!

2024-03-29 0 By Admin

 Dragi nasi, jos jedan vikend je pred nama. Vreme je da saznate kome ce naredna tri dana doneti samo lepe stvari.

 

 OVAN

Moramo da kazemo da ce tri naredna dana doneti tugu. Da ce doci do toga da se vi uverite da ste pogresili. Postoji neko ko je stalno u vasoj blizini a koga ste mnogo povredili. Vama je jasno o kome je rec. Doslo je vreme da trazite oprostaj.

 

BIK

Bitno je da znate da postoji neko ko vas voli. Tri dana koja su pred nama ce doneti pravu ljubav. Posvetite se sebi i dajte toj osobi priliku i uzivajte u svemu sto sledi. Bice ovo sjajni dani za vas i ljubav o kakvoj ste mastalil. Mislite o tome.

 

 BLIZANCI

Bitno je da znate da ce tri dana koja slede vama doneti sansu da napredujete na svim poljima. Dakle moguce je da cete ostvariti svoju veliku zelju. Postoji neko ko je stalno u vasoj blizini ko je spreman da vam u svemu bude podrska.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se posvetite sebi. Znak ste koji je mnogo patio ali treba da imate na umu da je sve to sada iza vas. Sreca ce biti  tu i moguce je da ce konacno neke lepe zelje da se ostvare. Nemojte obecavati previse.

 

 LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Bitno je da idete korak po korak ka svom cilju. Nekome ste jako vazni i spreman je da vam u svemu bude oslonac.

 

DEVICA

Bitno je da idete ka svom cilju. Da znate da postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da se bori za vas. Prolili ste mnogo suza ali sve ostalo je samo na vama. Razmislite o tome sta zelite i slusajte svoje srce. Sledi vam zanimljiv period.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2