Novi mesec donosi i novu ljubav:Aprilska ljubavna desavanja!

Novi mesec donosi i novu ljubav:Aprilska ljubavna desavanja!

2024-03-31 0 By Admin

VAGA

Desavanja i novi  mesec u koji ulazite, budice u vama tugu. Mozda samo trenutno, jer slede i za vas  bolji dani. Pokazite da ste spremni da se ponasate slobodno i spremno za novu ljubav.I da ce nova ljubav da odnese tugu proslih dana.

 

SKORPIJA

Niste od onih koji se  mogu hvaliti, ali  ne znaci da necete. Vama je svakako vreme za novu ljubav. Zato se okrenite  i pokazite  da ce ovaj mesec i vama da donese desavanja koja ce vas usreciti.  Vasa ljubavna  situacija ce se znatno popraviti, pa se radujte.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Aprilska desavanja za ovaj mesec bice nesto posebno.Pokazite da cete znati da prepoznate sansu koja vam se pruza.Vreme je  da se osvrnete oko sebe  i uskoro cete sresti jedan zainteresovani pogled. U njemu cete naci  svu  potrebnu toplinu.

 

JARAC

Suprostavljate se  jednoj osobi koja vas je uzela na zub. Vreme je da budete  spremni da drzite svoj stav i da joj ne date da vas  ogovara. Mada  vam nece biti lako, vi se ne dajte ponizavati nikome. Makar to bio i onaj kojeg volite.

 

VODOLIJA

Desavanja sto slede bice za vas previse lepa.Bicete jako raspolozeni ispremni  da se provodite. Takav je mesec, pa je takav i red, i  zato uzivajte kad vam se pruza sansa.Jedan bik ce vas  zeleti u svojoj blizini.  Dajte mu sansu, jer ce vam se jako svideti.

 

RIBE

Laskace vam jedan rak, mada mu necete moci odoleti.. Savet je samo da budete odlucni i da znate  sta donose brza resenja. Ne zurite, no budite spremni da se sami odlucite na nove korake. Onako svesno i zrelo, bez pritiska i bez pozurivanja.

Stranice: 1 2