Rakove i Vage stize karma, Lavovi zale za bivsom,Bikovi zbog neuspeha krive sve oko sebe…

Rakove i Vage stize karma, Lavovi zale za bivsom,Bikovi zbog neuspeha krive sve oko sebe…

2024-04-06 Off By Admin

VAGA

 

Stize vas karma i polako posutajete. Nije vam lako da se mirite da se sve tako brzo menja. Ipak ce neke situacije ostati nepromenjene, makar i cinili sve da ih pomerite sa mrtve tacke.

 

SKORPIJA

Imate zadano vreme i vasa je sreca samo vas uspeh da ispunjavate zadate rokove. Sreca je na vasoj strani, ali vi ne znate  da ste srecni. Umesto da uzivate u mnogo cemu, vi se stresirate sitnicama i kvarite lepe trenutke.

 

STRELAC

Budite mnogo tolerantniji i znajte sta vam je ciniti. Jedan jarac to zasluzuje kod vas, pa pokazite da ste savesni. Bice vam zao ako mu naudite, a on zna da bude vrlo ponosan. lako moze da se povuce, pa neka vam je to na umu!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Jedan vas strelac zasluzuje bas kao sto i vi zasluzujete njega. Ipak se okrecete boljim koracima u odnosu na njega. Cesto je netolerantan prema vama, a vi ste jako osetljivi. Malo vam fali da okrenete novi list i da ga tako otkacite iz svoga zivota.

 

VODOLIJA

U nekim ste momentima tvrdogalvi previse, u nekim ste suvise popustljivi. Bolecivi ste prema dvema bliskim osobama, pa cesto radite pogresne korake. Moracete naci neku meru izmedju njih dve, kako ne biste gresili ni prema jednoj.

 

RIBE

Samo napred hrabre ribe i budite svesne da samo hrabri uspevaju u svemu.  Vase srce kuca u boljem ritmu, pa idite tamo gde vas vode novi koraci. Mozda ce vam zelja postati nova emotivna veza, pa ce vam se ukazati jedno neocekivano poznastvo.

Stranice: 1 2