Rakove i Vage stize karma, Lavovi zale za bivsom,Bikovi zbog neuspeha krive sve oko sebe…

Rakove i Vage stize karma, Lavovi zale za bivsom,Bikovi zbog neuspeha krive sve oko sebe…

2024-04-06 Off By Admin

Dok neke stize karma, drugi zale, a treci krive sve redom oko sebe…

 

OVAN

Karma postoji. Pokazite vise strpljenja i okrenite se boljim koracima. Ne mora da vam bude sve potaman, pa pokazite malo vise razumevanja u datom momentu. Nervira vas jedan bik koji vam bezrazlozno krivi za nesto sa cime nemate veze.

 

BIK

Nesto vas je poteralo i niste svesni sta je to. Jednostavno vam nisu dani i  tera vas nervoza koju ne znate da kontrolisete. Krivite sve redom oko sebe zbog svoga neuspeha da sakrijete svoje lose trenutke.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Sve vam ide na ruku, pa polako postizete sve sto ste i planirali. Vasa je sreca da se mozete usmeriti i nekim koracima koji su se cinili nemogucim.  Pred vama lepe oklonosti i vi cete biti mudri da ih iskoristite. Karma ce nesto da promeni.

 

RAK

Budite bez brige sta cete i kako dalje. Kao da vas stize karma, sve vam se vrti u krug. Ne znate kako se osecate, pa cak ni jeste li tuzni ili srecni. Vreme je da sve stvari prihvatite bas takvim kakve i jesu.

 

LAV

Ne vredi vam to sto se sada kajete i sto zelite za bivsom. Od vas se ocekuje da prestanete da pokazujete osecanja za koja ste sami krivi. Mozda cete imati sansu da popravite nesto, pa gledajte da je iskoristite.

 

DEVICA

Niste ni svesni kako vreme brzo leti. Vreme je da pokazete da cete se moci snaci i da cete pokusati da nadoknadite propusteno. Trcite i radite samo, a vreme je da se zapitate cemu? Vredi li da se toliko odricete svega?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2