U narednim sedmicama,ovim znacima ce srce biti slomljeno:Cekaju ih teski dani i suze!

U narednim sedmicama,ovim znacima ce srce biti slomljeno:Cekaju ih teski dani i suze!

2024-04-07 0 By Admin

   LAV

Vama ce period do kraja meseca biti jako tezak. No, vama nece niko slomiti srce u narednim sedmicama, vec cete vi sami da shvatite da ste pogresili. Da ste imali nekoga ko vas voli, nekoga ko je bio spreman da se potrudi kako bi vas usrecio. No, vama je bilo malo.

Sada ce doci do toga da saznate da je ta osoba pronasla svoju srecu. Da ona ima nekoga na koga moze da se osloni, i nekoga ko je ceni na nacin na koji vi niste nikada. Sledi vam razocarenje u samog sebe jer cete tek sada da shvatite da ste prosto dozvolili da sreca ode od vas. Ne mozete nista uraditi kako bi ste tu gresku ispravili, jer vreme ne moze da se vrati.

Uvek imajte na umu da onaj ko ne ume i ne zna da uziva u onome sto ima pre ili kasnije ostane bez svega. Sada vam jedino ostaje da iz svega toga naucite lekciju.  Da naucite, kako bi ste umeli drugi put da cenite osobu koja vas voli.

Bice potrebno da prodje dosta vremena pre nego u vas zivot dodje neko ko ce vas voleti na nacin na koji zelite, i koga cete vi moci da volite. No, cinjenica je da cete do kraja zivota potajno da zalite sto ste dozvolili da od vas ode ta jedna osoba. Mogli ste biti najsrecniji na svetu… Ali vi ste birali pogresnu opciju. Vi cete u narednim sedmicama nauciti vaznu lekciju.

Stranice: 1 2