Ljubav i bolna istina:Rakovi ce shvatiti da su ziveli u zabludi,Ovnovima ljubavna sreca…

Ljubav i bolna istina:Rakovi ce shvatiti da su ziveli u zabludi,Ovnovima ljubavna sreca…

2024-04-08 Off By Admin

Dok ce neki dalje ziveti u zabludi, Rakove ceka bolna istina, a ove zodijake ceka ljubavna sreca…

OVAN

Cekaju vas lepe stvari i izuzetna ljubavna sreca. Ljubav je ono sto vam nedostaje. Vase srce kuca zarom nove srece i novonastalih situacija. Konacno je vreme da se povetite svome emotivnom zivotu. Ako ste cekali srecu na emotivnom planu, sada ste je i docekali.

 

BIK

Nece vam lako pasti neizvesna sutuacija u kojoj ste neko vreme. Pa ipak, necete pokazivati kako vam je, niti da ste zabrinuti toliko. Mozda se samo pretvarate da vam je bolje nego sto drugi misle. Ljubav je ono sto vam inace fali,ali sve moze da se promeni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Nije vam lako kroz neke teske situacije, ali gazite nekako.  Ne ocajavate za svaku sitnicu, nego se dovijate kako znate i umete. Mozda vam snagu daje samo vase voljeno bicekoje vam je i oslonac i smisao zivotu.

 

RAK

Sve do sada ste cinili sve sto je do vas, pa cak i preko vase snage. Cinili sve za jedno bice koje volite vise od zivota. Ceka vas izdaja sa njegove strane i bolna istina koja ce vas slomiti. Shvaticete da ste ziveli u zabludi.

 

LAV

Nemate mnogo toga sto morate, ali to je najvaznije. Ili cete se miriti, ili cete pokazati snagu da rascistite neke stvari. Vreme je da znate sta cete sa jednom osobom i da zauvek stvari postavite na svoje mesto.

 

DEVICA

Proslo je mnogo vremena da biste shvatili sta vam je ciniti. I da biste konacno znali sta ste do sada postigli i koji je vas status. Necete biti zadovoljni jer cete shvatiti da ste ziveli u zabludi.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2