Ljubav do kraja sedmice: Nekome fatalni susret,nekome tajna ljubav, a nekome raskid  kao grom  iz vedrog neba!

Ljubav do kraja sedmice: Nekome fatalni susret,nekome tajna ljubav, a nekome raskid kao grom iz vedrog neba!

2024-04-16 0 By Admin

 VAGA

Neosporno je da ce doci dani kada ce mnogo toga da se promeni u vasem zivotu. Ali ono sto moramo da kazemo jeste  da je jasno da imate sansu za srecu. Samo od vas zavisi hocete li umeti da uzivate u njoj na praci nacin. Odluka o daljim desavanjima je samo na vama.

 

 SKORPIJA

Prija vam sto znate da vas voli jedan lav. On je svakako spreman da vam to i dokaze.

Samo nemojte odustajati od svojih snova i nemojte da pristajete na kompromise radi nekoga ko ne zna da ceni ono sto ima sa vama. Nemojte da   zaboravite koliko vredite.

 

 STRELAC

Ako ste u vezi do kraja sedmice ce doci do velike svadje i necete znati sta da radite ni kako da se ponasate. Cini se da je doslo vreme kada   je raskid samo pitanje dala ali polako… Neka vam bude na umu da je  jasno da  se neke stvari ne mogu  izbeci ali da ni raskid nije  znak da  je sve  zauvek gotovo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Moramo da kazemo da dolaze dani  tokom kojih ce doci do promena na polju emocija. Ali do kraja ove sedmice nista nece biti onako kako bi ste vi zeleli. Vazno je da ne pravite velike planove i da ne ocekujete mnogo kako se ne bi ste mnogo i razocarali.

 

 VODOLIJA

Ljubav je vasa snaga i do kraja ove sedmice vrlo je moguce da cete biti cak i zaproseni. Ukoliko svog partnera volite onoliko koliko on voli vas ne bi ste trebali mnogo da razmisljate nego da mu  kazete sudbonosno da. Svakako da bi mogao da vas usreci.

 RIBE

Ovo ce biti dani tokom kojih nece biti znacajnih promena u vasem zivotu. Ali ako postoji osoba do koje vam je stalo znajte da je sada pravo vreme da joj to i kazete.

Uzivajte u danima koji dolaze ako budete hrabri i priznate svoje emocije.

Stranice: 1 2