Novac i dugovi:Finansije idu u korist Vagama i Ribama,a jedan znak upada u dugove…

Novac i dugovi:Finansije idu u korist Vagama i Ribama,a jedan znak upada u dugove…

2024-04-16 Off By Admin

VAGA

Finansije vam idu u korist i nemojte se zaliti. Vredni i odgovorni, znacete kako da imate i za ustedeti i za troskove. Istina je da cete mnogo i raditi, ali se necete ni zaliti u narednom periodu.

 

SKORPIJA

Imate za sada lepo ali cete se uskoro odluciti na jedan veci izdatak.Zelite nesto za sebe i vec dugo planirate da to sebi priustite. Na vasu srecu, ide vam dobro, mada ste i prezaposleni. Zaradjujete vise nego sto neko moze i da pomisli.

 

STRELAC

Hteli biste sve za sebe, i novac i moc i veze. Ne ide to tako, a i ne morate u svemu biti prvi. Morate da radite i vredno stedite, a svakako da budete racionalni sa troskovima. To cime raspolazete bice vam dovoljno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Radite vredno i savesno, ali smatrate da je vas novac nedovoljan za vase potrebe. Kao da niste dovoljno placeni za svoj rad. Niste neko ko se rasipa, ali ste jednostavno u troskovima. Mozda biste mogli da potrazite neki dodatni posao koji bi bio placeniji.

 

VODOLIJA

Dugovi su nesto u sta se nikada niste upustali i mislite da i necete. Cak i da nemate, ne biste pozajmljivali. Kada je novac u pitanju, vi se ponasate odgovorno. Zato cete i dalje raspolagati onako kako ste i navikli. Malo ali pametno i racionalno.

 

RIBE

Idu vam u prilog finansije  tako da cete biti prezadovoljni. Jedan poslovan potez ce uciniti da lepo zaradite. Vasa je sreca sto cete se naci u pravom trenutku, na pravom mestu. I iskoristiti priliku da lepo zaradjujete u narednom periodu.

Stranice: 1 2