Novac i dugovi:Finansije idu u korist Vagama i Ribama,a jedan znak upada u dugove…

Novac i dugovi:Finansije idu u korist Vagama i Ribama,a jedan znak upada u dugove…

2024-04-16 Off By Admin

Kada su u pitanju novac i dugovi, finansije idu u korist Vagama i Ribama, dok ce ovaj znak da upadne u dugove…

OVAN

Vi ste od onih koji ne veruju ni u novac, niti u srecne okolnosti. Verujete samo u sebe i u svoj rad. I sve dok vredno radite vi ne treba ni da se zalite na bilo sta. Sa vasim finansijama ce biti sve u redu.

 

BIK

Pred vama je nova sansa i vreme je da zapnete i radite. Vec ste propustili neke vredne sanse i usli i u neke dugove. Ljudi grese, pa ste i sami svesni svojih gresaka. Zapnite sa radom i sve ce se nekako srediti.

 

BLIZANCI

Svesni ste svoje mudrosti jer ste snalazljiva osoba. Uvek negde skrivate i od sebe samoga po malo parica, pa tako stedite. Necete se zaliti u narednom periodu jer ste nesto vec i sakupili. Svesni ste svojih izdataka.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Niste losi sto se tice finansije, ali vam to nije dovoljno. Skoro svakog meseca imate odredjene izdatke i to vas brine. Mozda biste imali vise da vas ne koristi jedna osoba. Razmislite ko je to. Vreme je da joj date do znanja da znate zasto se sa vama druzi.

 

LAV

Niste od onih koji  zele da se rese zarade, ali imate drustvo koje to vesto pokusava. Mada mnogo radite, nemate toliko koliko je za ocekivati. Vase finansije su dovoljne vama, ali ne i onima kojim pozajmljujete.

 

DEVICA

Necete znati da vam jedna osoba tako neupadljivo izvlaci novac. Vi niste navikli na ono sto zovu dugovi, pa se osecate lose. Zato gledajte da joj ocitate bukvicu da ko ne radi, ne moze ni imati. I vi se polomiste od obaveza.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2