Horoskop do kraja aprila:Lav,skorpija i blizanci!

Horoskop do kraja aprila:Lav,skorpija i blizanci!

2024-04-17 Off By Admin

 LAV

Vi patite zbog jedne bivse ljubavi. Velike su sanse da ste vi upravo i krivi sto ona nije pored vas ali sada vas je stiglo kajanje. Moguce je da cete u danima koji su pred nama za tu osobu sve ciniti i na svaki moguci nacin uciniti sve sto mozete da je vratite u vas zivot. Ono sto treba da znate jeste da je ta osoba krenula dalje. Ona vas je zauvek ostavila u proslosti. To saznanje ce vam tesko pasti ali to je istina koje vi morate biti svesni i to je najveca moguca istina.

Naravno da ce vam biti tesko ali osoba ste koja ce uspeti da iz svega izvuce pouku i lekciju. I kada vas ponovo neko bude voleo nema sumnje da cete tu osobu ceniti i cuvati, a to je jako vazno.

Kada su u pitanju pripadnici vaseg znaka koji su u vezi moramo da kazemo da im sledi iznenadjenje. Mozda to nece biti prosidba ali je cinjenica da ce vam partner dokazati kakve namere ima sa vama. Bice lavova koji ce shvatiti da to nije to i krenuti dalje. I u redu je, samo nemojte nikome davati laznu nadu.

Na polju posla bez velikih promena. No, nemojte sad menjati radno mesto, cak i ako se ukaze divna prilika, jer ovo nije pravo vreme za vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vazno je da kazemo da je doslo vreme za promene. Da ce neko moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Dakle, period do kraja aprila bi mogao vama da ostvari neke zelje. Ovo se pre svega odnosi na polje posla. Na polju karijere bi ste mogli da napredujete kao nikada ranije.

Kao znak koji je naporno radio i trudio se sada vam slede dani kada cete dobiti neverovatnu poslovnu ponudu. Mozda vam se cak ucini da niste dorasli tako velikom zadatku ali je cinjenica da jeste, i da ne bi ste smeli da sumnjate u sebe.

Sada nije pravo vreme za emocije ali je vazno da imate na umu da ce i to da se promeni. Dajte sebi vremena da se zelje ostvare i znajte da cete moci da kazete da ste na korak od ostvarenja zelje.

Ako zelite da nastavite tamo gde ste stali, sada je pravo da uzivate u zivotu. Sve ce biti moguce.

Stranice: 1 2