Horoskop izdaje: Jedan zodijak ce biti izneveren od voljene osobe!

Horoskop izdaje: Jedan zodijak ce biti izneveren od voljene osobe!

2024-04-17 Off By Admin

VAGA

Morate da donesete neke vazne odluke i da se okrenete u odredjenom smeru. Jedna osoba od vas ocekuje da se jasno izjasnite. Zeli emotivnu vezu od vas ili da se jednostavno nikako ne poznajete.

 

SKORPIJA

Vas cilj je da sebi obezbedite visoko mesto na lestvici uspeha. Vase radne obaveze i svi zadaci idu svojim nesmetanim tokom. Jedna osoba vas zeli omesti na putu uspeha jer  je ljubomorna na vas.

 

STRELAC

Moracete da se pomirite da vas nece sreca i da vam je sada u pitanju  zatisje. Da li ce to biti zatisje pred buru u kojoj sledi izdaja? Bicete iznevereni od svoga voljenog bica koje ce vas izneveriti neocekivano.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vasa sreca ce da se meri vasim koracima i konacno cete moci da cinite sta vam volja. Od vas se ceka da budete spremni da pokazete sta je ono sto zelite i koji vam je plan. Ohrabrite jednu osobu da vam pridje.

 

VODOLIJA

Ne znaci da je nevera samo ako vas izneveri vase voljeno bice. Nevera je sve, cak i ako vas povredi neko blizak, pa cak i vas prijatelj. Mozda ce vas  izneveriti vase voljeno bice, a da to niste bas nicim zasluzili. I to ce biti nevera koja ce vas zaboleti.

 

RIBE

Odmah cete jasno staviti do znanja da vam je neko zapeo za oko. Svidja vam se i to je ono sto necete ni kriti, niti cutati. Jasno cete pokazati  i ko vam se svidja, ali i koliko. Vasa sreca je da se okrenete i da toj osobi jasno iznesete svoje simpatije.

Stranice: 1 2