Blizance prati sreca,Rakovi neshvaceni,Devicama slomljeno srce zbog bolne istine koja tek sledi…

Blizance prati sreca,Rakovi neshvaceni,Devicama slomljeno srce zbog bolne istine koja tek sledi…

2024-04-18 Off By Admin

VAGA

Imate osecanja koja vas vode napred i vreme je da se radujete. Mozda cete neke odluke doneti naglo, ali ce biti ispravne. I vreme je da konacno krenete u nekom jasnijem i konkretnom smeru.

 

SKORPIJA

Budite svesni sta vas vodi napred i da je to ljubav prema odredjenoj osobi. Vasa ljubav je tako lepa pa je i usmerite na pravu adresu. Od vas se ocekuje da jednom strelcu date malo povoda, da ga ohrabrite da vam pridje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vreme je da se ohrabrite ovih dana i idete napred. Bas u smeru one koja vas vodi srcem i vreme je da se nadjete na istoj adresi. Od vas se ceka da budete spremni da uzvratite osecanja. Sreca moze da usledi.

 

JARAC

Ako ste i bili odustali od nekoga, imacete novu sansu. Desice vam se jedna odredjena prilika i nemojte  je zapostaviti. Zgrabite svoju sansu, i cinite sve da je osmislite i pretvorite u delo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Ljubav vas vodi napred, ali imate i more obaveza. Zato ce vam neko zameriti sto ga zapostavljavate. Od vas se ocekuje da budete spremni da nadjete vreme i za njega, kao i za sve ostalo. Ne zapostavljajte nekoga ko vam moze postati srecna luka.

 

RIBE

Radovanje je ono sto sledi, pa ne dajte jednoj skorpiji da vas omete. Ne dozvolite ni bilo kome da vam kvari raspolozenje. Jedna odredjena osoba ce to pokusavati na sve moguce nacine. Uzivajte sada u trenucima, umesto sto se opterecujete sta ce biti sutra.

Stranice: 1 2