Ovi znaci su uvek  kraj sebe imali pogresne,ali sada im karma donosi  u zivot srodnu dusu i konacno ce biti srecni!

Ovi znaci su uvek kraj sebe imali pogresne,ali sada im karma donosi u zivot srodnu dusu i konacno ce biti srecni!

2024-04-18 0 By Admin

 

VAGA

Karma je sada na vasoj strani. Samo je pitanje dana kada cete shvatiti da postoji neko kome je do vas jako stalo. To je vrlo verovatno osoba koja je sada u vasoj blizini i koju vi smatrate prijateljem. Ali,  ona prema vama  oseca nesto mnogo vise od prijateljstva i samo je pitanje dana kada ce vam to i pokazati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

To je ono sto moramo da kazemo. Nemojte odustajati od onog sto zelite, a ako   dodje do toga da vam ta osoba   pokaze svoje emocije  onda je nemojte odbiti. Ni u kom slucaju ne treba da  joj dajete laznu nadu,ali naravno da bi  trebalo da joj date priliku ako ste sada slobodni. Imajte na umu da karma dolazi   u vas   zivot sa namerom da vam konacno pokloni onu srecu koju   ste vi i zasluzili sto je zapravo vrlo vazno. Moramo da kazemo da  vage koje su  u vezi mogu da dobiju poziv od jedne bivse ljubavi koja ce ponovo pokusati da vas osvoji.

Nemojte to ni u kom slucaju da dozvolite. Ako ste sada u ljubavnoj vezi nemojte da dozvolite da vam proslost  unisti sve to.  Vama je karma vec poklonila pravu srecu i sada  je na vama samo da  uzivate u tome sto imate. Moramo da kazemo za kraj da je vrlo vazno da cuvate ono sto imate da  ne bi jednom dosli u situaciju da se kajete sto ste izgubili pravu srecu…

Karma  dolazi u vas zivot sa namerom da vam pokloni ljubav ali ako je vec imate onda je vas zadatak da je sacuvate.

 

 

Stranice: 1 2