Tokom narednih 72 sata bice haoticno, promenljivo i turbulentno za ove zodijake!

Tokom narednih 72 sata bice haoticno, promenljivo i turbulentno za ove zodijake!

2024-04-18 Off By Admin

VAGA

Morate se truditi da jednoj skorpiji pokazete pout. Dopada vam se, ali necete nametati svoja osecanja. Samo cete naci nacina da je usmerite da se odluci  i pokaze sta ona oseca prema vama.

 

SKORPIJA

Jasno da morate znati sta vam je ciniti i sta imate zavrsiti. Zato je najbolje da odmah pocnete i da ne oklevate. Vreme je da budete jasni i tacno odredite sta po redu i kojim tempom.

 

STRELAC

Imate  vreme za sebe i pokazite da cete ga iskoristiti za predah. Zasto biste radili za one koji za vas nista ne cine. Radujte se novim koracima i tacno procenite do cega vam je stalo.

 

JARAC

Ljubav je vase polje na kojem je haoticno i gledajte da to sredite. Nemojte da vas kosta i vasa stidljivost i vasa neodlucnost. Jasno pokazite svoje ciljeve i ako vidite da od toga nema nista, odustanite.

 

VODOLIJA

Za vas je ovo nesto jako lepo i ocekujte da vas ceka sreca. Ljubav poput leptira usetace se u vase srce i ponece vas. Imate casak da se odlucite sta vam je ciniti. Ne odbijajte osecanja koja vas se ticu.

 

RIBE

Vasa sreca ce da ide uzlaznom putanjom. Odavno gledate jednu vagu i sada cete imati priliku da joj se nadjete u blizini. Mada cete osecati da vas obuzima zbunjenost, vi se ipak osmelite da joj upucujete svoje poglede. Nije slepa da ne oseti da ste zaljubljeni.

Stranice: 1 2