Dani za ljubav,srecu i bol,ali i sjajne vesti ovim znacima!

Dani za ljubav,srecu i bol,ali i sjajne vesti ovim znacima!

2024-04-19 Off By Admin

Dani za ljubav, srecu i bol, ali i sjajne vesti ovim znacima!

 

OVAN

Bice ovo dani za ljubav, ali i za obaveze. Vi uvek radite, pa cak i u danima odmora. Planirate unapred i jasno znate sta mozete da preduzmete, cak i kada odmarate. Zasto ne spojiti i lepo i korisno?

 

BIK

Mozda se neckate, ali znate da vas ceka i sta morate  preduzeti.U svakom slucaju da morate biti mnogo odlucniji. Ne vredi vam da se upustate u neke situacije u kojima se ne vidi ni kraj, ni pocetak.

 

BLIZANCI

Pokusavate da se drzite na distanci od jedne osobe. Mozda vas to vodi nekom sigurnijem resenju da tu nemate sta da trazite. Da li ste to vi nezainteresovani ili samo niste dovoljno hrabri?

 

RAK

Ocekujete sjajne vesti od jednoga bika i nikako da vas obraduje. Jos uvek vas drzi u neizvesnoj situaciji, ali vam nije ni lako. I ne radi se da samo da vi budete obradovani, vec da se on izbori za bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Bice ovo dani za ljubav i srecu, pa gledajte da budete dobro raspolozeni.  Jedna osoba ce vam se pridruziti i bice to osecaj koji ce vas poneti. Pokazite sta osecate prema odredjenoj osobi. Ako je ljubav, ponasajte se  u skladu sa njom.

 

DEVICA

Budite odlucni da pokazete da vas zanima jedna vaga. Nemojte da bezite od moguce ljubavi i pokazite da ste zainteresovani. Vasa sreca vas moze posluziti samo ako osecanja budu obostrana. I do tada se nadate da vas cekaju sjajne vesti, da jesu obostrana osecanja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2