Dani za ljubav,srecu i bol,ali i sjajne vesti ovim znacima!

Dani za ljubav,srecu i bol,ali i sjajne vesti ovim znacima!

2024-04-19 Off By Admin

VAGA

Vreme je za ljubav jer cete saznati da vas jedna devica gleda. I bicete jako srecni i zadovoljni kada vam se priblizi. Ako ste i sumnjali da vas je do sada ignorisala, tek cete se uveriti da su njena osecanja cista i iskrena.

 

SKORPIJA

Bicete razocarani jednom osobom koja ce vam priciniti bol. Na vas ce delovati kao da vas svesno zeli povrediti. Necete traziti objasnjenje, ali biste mozda trebali. U pitanju ce biti samo nesporazum.

 

STRELAC

Na vasu srecu, odmaracate i bice vam lepo. Mozda je vreme da sjajne vesti prosledite svojoj okolini. Od vas se ceka da budete spremni da pokazete ljubav i da se izjasnite pred svojom okolinom. Zasto da ne podelite srecu?

 

JARAC

Idete polako ali sigurno, kao i uvek, i kada radite i kada se zaljubljujete. Jeste da ce vas srce voditi i da cete tacno znati sta hocete. Vreme je da se izjasnite i sta hocete i sta biste.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Neka se  vase misli srede jer su vam i osecanja pomesana. Morate znati sta biste za dalje i na cemu ste sa jednom odredjenom osobom. Zasto pokazujete da ste tuzni i da vam tesko pada sto neko nije svestan toga koliko vi vredite? Postujte sebe dovoljno da od nekoga konacno odete.

 

RIBE

Da bi vasa buducnost bila lepa,morate da okrenete ledja svojoj proslosti. To je ono sto moramo da kazemo.

Fokusirajte se na ono sto zelite i radujte se danima koji su pred nama. Itekako mozete da okrenete stvari u svoju korist!

Stranice: 1 2