Ovaj znak ce saznati da je osoba koju voli   zauzeta – slede mu suze i slomljeno srce!

Ovaj znak ce saznati da je osoba koju voli zauzeta – slede mu suze i slomljeno srce!

2024-04-20 0 By Admin

Bice vam tesko i pozelecete da vratite vreme, ali prosto, bice kasno da se uradi bilo sta. No, svakako da jos uvek imate priliku da pokusate da ispravite svoju  gresku i da toj osobi stavite do znanja da se kajete zbog svega sto ste  uradili. Ako odlucite da predjete preko svog ponosa moguce je da cete moci  da  se izborite za jos jednu sansu sa tom osobom. Odluka o tome ce naravno biti na drugoj osobi, ali je jasno   da cete se silno kajati ukoliko ne pokusate nesto da promenite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da kazemo da imamo bitna  upozorenja i za lavove koji su sada u vezi. Vi bi ste svakako  trebali da  cuvate ono sto imate i da se malo vise posvetite voljenoj osobi. Ona je to zasluzila. 

Cini se da vas partner nije srecan pored vas i da mu fali vase paznje i ljubavi. To je nesto sto mozete lako da promenite  i da uredite.  Ljubav je emocija za koju se bas uvek vredi boriti. To je ono sto moramo da naglasimo, a ako je ona prava  onda je najmanje vazno  ko cini prvi korak, i da li se prelazi preko ponosa i inata. To je vrlo vazno da naglasimo.

Slede dani tokom kojih je mnogo toga moguce kada ste vi u pitanju ali ono sto uvek morate da imate na umu jeste da treba da cuvate ono sto imate i da ne zaboravite da je moguce da osobu koju volite izgubite. Bice vam kasno posle kada shvatite sta ste imali i da ste najvecu srecu izgubili i prokockali. Mislite o tome.

Stranice: 1 2