Ovaj zodijak ce od danas,poput kralja,da slavi nesto lepo!

Ovaj zodijak ce od danas,poput kralja,da slavi nesto lepo!

2024-04-22 Off By Admin

VAGA

Budite spremni da se borite za ono sto prizeljkujete. Mozda cete imati sanse da slavite poput kralja, zasto da ne? Sve je do vas, pa gledajte da budete i odlucni i uporni da iskujete srecu.

 

SKORPIJA

Jedan blizanac smatra da vise nece da vam bude desna ruka. Kao da ga svesno zapostavljate, ili mu samo tako izgleda? Mozda je vreme za otvoren razgovor da se zna sta ko kome duguje.

 

STRELAC

Radujte se sreci koja vas vodi i pokazite da cete se snaci. Nekoga vec dugo zelite u svojoj blizini. Zato vam se sada pruza sansa za mogucu ljubav i srecu. Ucinite sve korake kako biste ostvarili svoj san.

 

JARAC

Budite jasni i precizni sta da uradite i kako da nastupate dalje. Pred vama je lep period i to ce vam se isplatiti. Radujte se i osobi do koje vam je stalo. Dace vam svoju ruku, ali i srce, jer cete konacno postati srodne duse jedno  drugome.

 

VODOLIJA

Imate veliko srce, ali je i vas ponos ogroman. Posto ne zaostaje  za srcem, moracete da ga malo pogazite. Trebate se necega odreci u ime  ljubavi, ali necete znati sta i kako! Stavite osecanja ispred ponosa.

 

RIBE

Morate da spustite loptu kada je jedna situacija u pitanju. Tice se licno vaseg srca i morate da date srcu na volju. Neka voli, koga voli jer ne vredi da upravljate njime. Ljudima mozete naredjivati, ali srcu ne mozete! Samo ga sledite na putu do srece.

Stranice: 1 2