Majska carolija pocinje: Uskoro ce mnogi zodijaci naci svoju srodnu dusu!

Majska carolija pocinje: Uskoro ce mnogi zodijaci naci svoju srodnu dusu!

2024-04-24 Off By Admin

VAGA

Prestali ste verovati u srodnu dusu, ali cete se uveriti da postoji. Bice to sasvim neocekivano, spontano i na prvi popgled. Sledi vam skoro fatalan susret u kojem cete saznati da volite kao nikada pre. Bice to vasa srodna dusa.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Bezite od sebe i svojih osecanja ljubavi, a jasno vam je sta osecate. Beskrajno volite jednu osobu, i to svi vide. Samo ste vi onaj ko ne vidi da je zaljubljen, pa se ponasate zbunjeno. Carolija tek sledi.

 

STRELAC

Svima ste pokazali da vredite i da ste vredni svacije paznje. I dok to svi vide i dive vam se, jedna vas osoba  i dalje ignorise.  Morace vam odgovoriti na pitanje zasto to cini? Ili se pretvara da nije zaljubljena u vas, ili vas zeli jos drzati u neizvesnosti?

 

JARAC

Imate da zavrsite zapocete obaveze i dok to ne uspete, radicete. Kao i uvek bicete vredni i jasno cete pokazati da ste azurni. Mozda necete znati da ste pod budnim okom jedne vodolije. I da se u vas polako, ali sigurno zaljubljuje.

 

VODOLIJA

Niste ni svesni kako, ali cete postati svesni blizine jednoga jarca. Bicete opcinjeni njegovom lepotom. Bicete iznenadjeni kako vredno radi i kako je vredan i odgovoran sto se tice obaveza. I zaljubicete se sigurno!

 

RIBE

Mozda ce vas san o sreci da ceka jos neko vreme. Da bi vam se desila carolija, morali biste da malo slusate svoje srce. Ono za sada miruje i jos uvek vam nista ne porucuje. Srodna dusa jos uvek ceka na susret sa vama!

Stranice: 1 2