Horoskop do 9.maja:Ljubav sledi za ove znakove zodijaka!

Horoskop do 9.maja:Ljubav sledi za ove znakove zodijaka!

2024-05-02 Off By Admin

VAGA

Jako je vazno da kazemo da vas neko voli iskreno i da je neko spreman da vam u svemu bude oslonac. Ovo je prilika da se posvetite sebi i uzivate u zivotu na pravi nacin. Nemojte ocekivati mnogo vec se posvetite svojim zeljama i idite ka svom cilju. 

 

SKORPIJA

Mozda je doslo vreme da nekome okrenete ledja. Nekome, do koga vam je mozda jako stalo, ali ko nije iskren prema vama. Doslo je vreme da krenete dalje i da date vremena da vam se zelje ostvare. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Ljubomora ce vam biti veliki problem. Moramo da kazemo da je pitanje vase srece u vasim rukama. Ucinite onako kako nalaze srce i znajte da nema nimalo sumnje da ce neko od vas moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Ali, nemojte praviti probleme tamo gde ih nema…

 

 JARAC

Ovo je prilika da mislite na sebe. Postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Razmislite o tome sta je ono sto zelite i znajte da je pitanje vase srece u vasim rukama. Do 9.maja ce doci do velikih promena u vasem zivotu.

 

 VODOLIJA

Onom sto je vazno da kazemo jeste da je ovo vas srecan  period. Ljubav vam nedostaje. Vama treba da imate nekoga ko ce vas voleti i na koga cete moci da se oslonite. Uzivajte u svemu sto sledi, jer je mnogo toga sada samo na vama. Mnogo toga je moguce do 9.maja.

 

 RIBE

Ovo je prilika da vam krene na bolje. Ljubav vam nedostaje. Da imate nekoga ko ce vas voleti iznad svega. No, takva osoba jos uvek nije dosla u vas zivot. Dajte sebi vremena da spoznate sta je ono sto zelite. Do 9.maja ce neke promene da uslede.

Stranice: 1 2