Sreda, 6.april: Ako ste rodjeni u ovom znaku, znajte da vam sledi susret na prvi pogled!

Sreda, 6.april: Ako ste rodjeni u ovom znaku, znajte da vam sledi susret na prvi pogled!

2022-04-05 0 By Admin

 Dragi nasi,dosli smo do srede. Evo prilike da saznate sta ce vam ovaj dan doneti…

 

OVAN

Kada je ova sreda u pitanju vi pre svega morate da se zapitate sta je ono sto zelite. Ako postoji neko do koga vam je stalo,onda treba da cuvate tu osobu. Nema nimalo sumnje da je ona zeljna toga da vam svoju emociju dokaze. Ali, ako ste se udaljili i ako se ljubav smanjila onda to recite, ne dajite laznu nadu.

 

 BIK

Ako ste rodjeni u ovom znaku, znajte da ce vam ova sreda biti jako lepa. U to nema nimalo sumnje. Vi ste znak kojem danas sledi susret  i ljubav na prvi pogled. Naravno, to u slucaju ako ste slobodni. Inace niste neko ko veruje u takve emocije ali sudbina dolazi sa namerom da vas demantuje. Bikovi koji su u vezi ovog dana  nece doziveti nista posebno…

 

 

BLIZANCI

Moramo da kazemo da je vrlo vazno da znate sta je ono sto zelite. Neke odluke moraju biti donesene. To je cinjenica. Jos uvek niste sigurni u to sta zelite ali moramo da naglasimo da se cini da dajete laznu nadu nekome. To ni u kom slucaju ne smete i ne treba da radite.  Vazno je da kazemo da ce ova sreda mozda biti dan za promene.

 

 RAK

Vazno je da znate da ce ovo biti dan tokom kojeg cete moci da ostvarite svoje snove. Dakle bitno je da ne odustajete od onog sto zelite.    Cuda postoje a sudbina svakako ima svoje planove.  Neki rakovi ce danas dobiti vest koju su dugo cekali. Vazno je da ne  odustajete od onog sto zelite.  I da  ne krijete svoje emocije, nije vreme za ponos.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Ova sreda vama  nece doneti ono sto zelite ali moramo reci da nece biti ni vecih problema u vasem zivotu. Ponasajte se u skladu sa situacijom. Ako vam je stalo do nekoga onda toj osobi treba i da kazete. Nije vreme da krijete svoje emocije, niti da vam ponos bude naglasen. Moguci su svakako problemi sa finansijama.

 

 DEVICA

Morate da imate na umu da ce ovaj dan biti prilika  za ljubav. Ali, da bi se to desilo morate da predjete preko ponosa i da se usudite da nekome kazete sve sto vam je u mislima i srcu.

Nemojte odustajati, nemojte dozvoliti sebi da    zbog loseg iskustva iz proslosti sada sebi na neki nacin branite novi pokusaj.

Nastavak  na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2