Merkur krece direktno 18. oktobra : Evo kakav ce  uticaj imati na  tvoj   znak zodijaka!

Merkur krece direktno 18. oktobra : Evo kakav ce uticaj imati na tvoj znak zodijaka!

2021-10-16 0 By Admin

VAGA

Moramo da kazemo da je najvaznije od svega da znate da vas neko voli. Ako toj osobi date sansu da vam dokaze svoje emocije, vi bi ste mogli biti jako srecni. Divno je znati da smo voljeni i zato nikako nemojte i ne smete  bezati od ljubavi.

SKORPIJA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da vas voli jedan ovan. On je spreman da vas osvoji i da se bori za vas.  I ako ste slobodni nema razloga da mu ne date priliku jer su njegove emocije prema vama iskrene, postojane i prave. To je bas ono sto zelite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Uzivajte, jer nema nimalo sumnje da  ce  vam period koji sledi biti jako lep. Mozemo da kazemo da je cinjenica da cete uzivati onako kako dugo niste. Postoji neko ko je spreman da vam  na delu pokaze snagu svojih emocija. Vi vise od icega zelite da volite i budete voljeni.

 

  JARAC

Nista vam tokom ovog oktobra nije islo  onako kako ste  zeleli. To je ono sto moramo da kazemo.

Ali, nema razloga za brigu, jer se najlepse stvari dese onda kad ih najmanje ocekujemo. Vi cete sasvim sigurno biti srecni u danima koji slede, samo budite strpljivi.

VODOLIJA

Sve ce biti u redu. Sada imate niz dilema ali kada merkur promeni svoj polozaj vi cete uspeti da nadjete resenje za mnoge vase probleme,

Ovo ce biti period tokom kojeg ce se cak i neke vase zelje ispuniti. To je ono sto vam treba za srecu.

 RIBE

Sada patite zbog ljubavi ali  kada se to promeni, vi cete uzivati vise nego ikada do sada. Mozemo da kazemo da ce vam konacno krenuti na svim zivotnim poljima, a posebno na polju emocija. Dugo ste patili,ali se od 18. oktobra vas zivot menja na bolje.

Stranice: 1 2