Ove nedelje, 17. oktobra: Bivsa ljubav se definitivno vraca u zivot ovog znaka!

Ove nedelje, 17. oktobra: Bivsa ljubav se definitivno vraca u zivot ovog znaka!

2021-10-16 0 By Admin

Dragi nasi, pred vama je ljubavni horoskop za ovaj dan.

 

  OVAN

Bitno je da ne ocekujete mnogo.Jasno je da imate niz zelja, ali morate biti realni. Zeljni ste toga da imate  nekog na koga mozete da  se oslonite,ali ta osoba se nece  jos neko vreme pojaviti. Sacekajte da se sklope kockice sudbine. Necete zazaliti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Ove nedelje cete imati potrebu da imate nekog na koga mozete da se oslonite. Da ima nekog ko ce vas grliti u hladnim nocima koji su pred nama. Ako sada nemate   voljenu osobu, bilo bi lepo da se okrenete ka prijateljima  jer cete biti usamljeni.

 

 BLIZANCI

Jako patite zato sto osoba do koje vam je stalo sada nije pored vas. To vas jako muci. Nostalgija je ono sto vam smeta samo iz razloga   sto znate da ste sa tom osobom imali sve.  Trenutno vam jako pada ta usamljenost ali nema sumnje da su emocije obostrane.

 RAK

Ove nedelje vi cete dobiti priliku da u svoj  zivot vratite nekog  iz proslosti. Samo od vas zavisi hoce li se to i desiti ali ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da vas ta osoba i dalje ludo voli. Iskreno joj je stalo do vas.

 LAV

Moramo da kazemo da cete u danima koji slede shvatiti da je za vas najbolje da se promenite  iz korena. Jer, to je jedini nacin da u svoj zivot vratite osobu do koje vam je stalo. Ona je zasluzila mnogo vise nego sto ste vi sada u stanju da joj date.

 

 DEVICA

Smeta vam to sto ne znate na cemu ste sa osobom do koje vam je stalo. Vi verujete  u njenu ljubav, ali vam nije jasno zasto  ona neke stvari krije od vas. To su zaprvo neke lepe cinjenice, i istina je da vam sprema jedno malo ali  vrlo lepo iznenadjenje…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2