Od 20. oktobra je pun mesec u ovnu – evo  kojim znacima se konacno ostvaruju zelje!

Od 20. oktobra je pun mesec u ovnu – evo kojim znacima se konacno ostvaruju zelje!

2021-10-16 0 By Admin

 VAGA

Vase  najvece zelje ce postati stvarnost. To je ono sto moramo da kazemo.

Osnova svega je vasa dobrota i vasa dobra dela iz proslosti. Konacno cete moci da kazete da se isplatilo to sto ste bili dobri i sto ste  uvek pokusavali da usrecite one do kojih vam je stalo.

 

  SKORPIJA

Uzivajte jer nema nimalo sumnje da cete u danima koji su pred nama  biti srecni. Dok je pun  mesec u ovnu  moze se reci da ce sve doci na svoje. Da cete vi biti znak  kojem ce se bez imalo sumnje ostvariti najvece zelje.

To je ono sto ste i zasluzili.

 STRELAC

Pun mesec u znaku ovna ce doneti neke    velike promene.  Vi ste zapravo jedini znak u celom   zodijaku koji ce se zaljubiti.  Ono sto mozemo reci jeste da su velike sanse da ce to biti ljubav na prvi pogled. Vi u to sada ne verujete ali nema sumnje da vam sudbina sprema iznenadjenje.

 

  JARAC

Mozemo reci da je cinjenica da cete znati sta je ono sto zelite i da ce se u narednom periodu neke vase  zelje ostvariti. Vi ste osoba koja     je uvek ljubav stavljala na prvo mesto.

Tako treba da bude i sada, jer  ce neko konacno umeti da vam uzvrati    emocije i usreci vas na pravi nacin.

 VODOLIJA

Nema razloga za brigu. Dok je   pun mesec u znaku ovna, znajte da su cuda itekako moguca. Vi ste neko ko sada ima niz problema, ali sve ce proci brze nego sto mozete da zamislite.

Najlepse stvari se uglavnom dese onima koji na njih  dugo cekaju.  A vi ste, svakako, mnogo patili u proslosti…

 RIBE

Ljubav ce biti ono cime ce vas nagraditi  zvezde u bliskoj buducnosti.

Pun mesec u znaku ovna ce svakako doneti samo najlepse za vas. Dugo ste patili, ali znajte da je doslo vreme da se vasi snovi ostvare  i da konacno shvatite  da je vredelo imati pogresne izbore.

Dok  vlada pun mesec,vama slede romanticni susreti.

 

Stranice: 1 2