Ove nedelje, 17. oktobra: Bivsa ljubav se definitivno vraca u zivot ovog znaka!

Ove nedelje, 17. oktobra: Bivsa ljubav se definitivno vraca u zivot ovog znaka!

2021-10-16 0 By Admin

 VAGA

Vi cete danas bez imalo sumnje  uzivati.  Neovisno od toga da li imate nekog kraj sebe ili ne, ovaj dan ce biti u vasem  znaku. Dobicete neku lepu vest na koju dugo cekate a koja ce pri tome  mnogo da vas usreci.  Nema razloga za brigu.

 SKORPIJA

Fali vam jedna  bivsa ljubav. Vi ovih dana mnogo radite i u to nema sumnje,ali  ono sto moramo da kazemo  jeste da kada uvece legnete i ostanete sami,  shvatite koliko ste  zapravo prazni. Moguce je da ce ta osoba  bas danas da vam posalje poruku.

STRELAC

Uzivajte jer nema nimalo sumnje da ste vi zasluzili  srecu koju sada imate. Osoba do koje vam je stalo oseca isto    prema vama i iskreno vam voli. Ovog dana ce ona svakako naci nacin da vam jos jednom dokaze i pokaze svoju ljubav na delu.

 JARAC

Ljubomora ce vam ove nedelje biti veliki problem. Daleko od toga da sumnjate  da  vam je voljena osoba verna. Vi znate da vas ona voli, ali, problem je u tome sto   bi ste voleli da znate svaki njen korak, i sto vam smeta svako ko je pogleda.

 

VODOLIJA

Moramo da kazemo da cete   vi ovaj sedamnaesti dan meseca oktobra dugo pamtiti. Ovo se posebno odnosi na vodolije koje su sada slobodne. Naime, vrlo je moguce da cete danas doziveti susret koji ce vas iskreno obradovati i neke stvari u vasem  zivotu promeniti.

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema ni najmanje sumnje da je nekome stalo do vas. Shodno tome,  uzivajte, jer je to  jedino sto vam sada ostaje. I naravno,cuvajte osobu koju imate jer su njene emocije prema vama iskrene. Skoro da nema toga sto za vas ne bi ucinila.

Stranice: 1 2